Acasă Info Local FC CLINCENI, CU UN PAS ÎN LIGA 1

FC CLINCENI, CU UN PAS ÎN LIGA 1

DISTRIBUIȚI

După ce Comisia de Apel din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a respins dosarul clubului Rapid privind acordarea licenței pentru ediția 2014/ 2015 a Ligii 1, FC Clinceni este mai aproape ca niciodată de performanța istorică de a evolua pe prima scenă fotbalistică a țării.

Dacă se va întâmpla asta, fotbaliștii din Clinceni vor evolua însă pe un alt stadion, existând discuții avansate pentru cel din Pitești.

Surse din cadrul FRF susțin că motivul pentru care Rapidul nu a primit pentru al doilea an consecutiv licența pentru prima ligă nu ar avea legătură cu datoriile în valoare de 900.000 de euro pe care gruparea giuleșteană le are către foștii săi jucători, Julio Cesar și Daniel Paulista. De această dată, clubului Rapid i s-a invocat faptul că acționarii nu au prezentat garanții financiare prin care să demonstreze că pot susține clubul în Liga 1.

Președintele Nicolae Manea a anunțat că Rapid a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Așadar, Clincenii așteaptă o decizie istorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here