Acasă Interne CENTRUL DE PLASAMENT NR.5 PERIȘ, REABILITAT

CENTRUL DE PLASAMENT NR.5 PERIȘ, REABILITAT

DISTRIBUIȚI

Centru Peris

 

La 14 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, a fost anunțată finalizarea lucrărilor de reabilitare, modernizare, dezvoltare, extindere și echipare a Centrului de Plasament nr.5 Periș. Proiectul a fost finanțat din fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, privind reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea, extinderea şi echiparea infrastructurii sociale. Valoarea proiectului a fost 3,9 milioane de lei, contribuția CJ Ilfov ridicându-se la 62.370 lei.

Așadar, în cadrul acestui centru serviciile oferite copiilor aflați în dificultate s-au îmbunătățit, serviciile medicale și de promovare a sănătății sunt adaptate la nevoile copiilor, îmbunătățindu-se totodată accesul copiilor la educație.

Au fost executate lucrări de reabilitare, modernizare şi extindere prin mansardare a corpului de clădire principal (C18), lucrări de reabilitare, modernizare şi extindere a corpului secundar de clădire (C9), recompartimentate spaţiile existente, lucrări de reabilitare a incintelor – zidărie, placări specifice, zugrăveli, reabilitate instalaţiile de apă şi canalizare, electrice, sanitare și termice și au fost efectuate finisaje interioare şi exterioare. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here