Acasă Info Local Razie în târgurile și piețele din Voluntari și Pantelimon

Razie în târgurile și piețele din Voluntari și Pantelimon

DISTRIBUIȚI

polo-politieÎn ultimele două zile, polițiștii din Ilfov au continuat acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale şi protejarea cetăţenilor faţă de activităţile comerciale ilicite.

Sâmbătă, poliţiştii au acționat pe raza județului Ilfov pentru menţinerea siguranţei publice, constatând patru infracţiuni, două fiind fapte de natură judiciară iar două la regimul rutier.

Poliţiştii au aplicat, de asemenea, 247 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 57.150 de lei, dintre care 204 pentru neregulile constatate în trafic, 28 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, șase sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite și 9 pentru alte nereguli constatate.

Au fost reţinute șapte permise de conducere, dintre care 6 pentru viteză şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Totodată, duminică dimineața, polițiștii de ordine publică au organizat o acțiune de verificare a piețelor și târgurilor din localitățile Voluntari și Pantelimon, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a comerțului ilicit și a sustragerii și comercializării ilegale de animale și produse de origine animală.

Cu această ocazie, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.900 de lei, trei dintre acestea fiind aplicate de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare pentru neregulile privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranța alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here