Acasă Anchete Cercetați pentru introducere în țară de droguri de risc și trafic de...

Cercetați pentru introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc,  respectiv complicitate la aceste infracțiuni.

Măsurile au fost luate după ce persoanele în cauză au fost prinse în flagrant delict, în municipiul București, în timp ce ar fi ridicat un colet, trimis din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, pachet în care se aflau aproximativ 5 kilograme de canabis, destinate comercializării.

 La data de 28 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea unui persoane, pentru 24 de ore și măsura controlului judiciar, față de o altă persoană (membri ai aceleași familii).

 În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei reținute, pentru 30 de zile.

 Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

2 COMENTARII

  1. […] Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc,  respectiv complicitate la aceste infracțiuni. Măsurile […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here