Acasă Anchete IPJ Ilfov: Ambarcațiune furată, gasită în comuna Gruiu

IPJ Ilfov: Ambarcațiune furată, gasită în comuna Gruiu

DISTRIBUIȚI

La data de de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat.

În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea  activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La fața locului  s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat și femeia care a sosit la fața locului.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here