Acasă Educatie Certificatul de “Școală Etwinning 2018 – 2019” pentru Școala Gimnazială nr.1 Cernica

Certificatul de “Școală Etwinning 2018 – 2019” pentru Școala Gimnazială nr.1 Cernica

DISTRIBUIȚI

Premieră pentru Ilfov

La 24 iunie a.c., Școla Gimnazială nr.1 Cernica a primit placheta și scrisoarea prin care i se conferă certificatul de ”Școală eTwinning 2018 – 2019”. Acesta este acordat școlilor deschizatoare de drumuri și care sunt recunoscute drept modele în practicile digitale, practicile de siguranță online, abordările inovatoare și creative ale pedagogiei, promovarea dezvoltării profesionale continue a cadrelor didactice și promovarea practicilor de învățare în colaborare în rândul personalului și elevilor.

Certificatele reprezintă atât o recunoaștere a reușitei personale a profesorilor, cât și o confirmare a rezultatelor deosebite obținute de întreaga echipă eTwinning din aceste școli.

Proiectele eTwinning derulate de școală au fost ”eTwinning Libraries”, ”Easter and Sivlilik”, ”Make my school green”. Ultimele două au obținut Certificat Național de Calitate, iar ultimul Certificat European de Calitate.

În Europa au obținut certificatul de școală eTwinning 1.212 scoli, din care 63 din România (una singură din județul Ilfov, Școala Gimnazială nr.1 Cernica).

Echipa eTwinning din școala de la Cernica este formată din Ioana Raluca Mihalache, coordonatorul echipei, profesorul de sport și directorul școlii, Mihaela Matei, institutor, deținător a două certificate naționale de calitate și unul european, Irina Văluțanu, profesor de limba română, și Asdrian Matei, bibliotecar.

În România, în cadrul programului Erasmus+, acţiunea eTwinning este coordonată de Institutul de Științe ale Educației. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here