Acasă Info Local CINCI TÂLHARI ÎN PLASA POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

CINCI TÂLHARI ÎN PLASA POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

talhariPoliția Popești-Leordeni a fost sesizată, noaptea trecută, prin 112 de dispeceratul unei firme de securitate că la o stație GPL, situată pe Șoseaua de Centură, trei persoane necunoscute, care au coborât dintr-un autoturism, l-au deposedat pe paznicul care se afla de serviciu, prin violență, de două telefoane mobile.

În urma sesizării, poliția Ilfov a instituit filtre de verificare pentru identificarea autorilor. În jurul orei 2.00, la intersecția dintre DN 4 cu Șoseaua de Centură, polițiștii de investigații criminale și cei din Popești-Leordeni au oprit în trafic autoturismul dat în urmărire, în care se aflau cinci bărbați.

În urma verificărilor s-a stabilit că, în aceeași noapte, în jurul orei 22.45, suspecții au mai pătruns și în incinta unei stații GPL din Bucureşti, Sectorul 3, unde prin ameniţare au deposedat un alt bărbat de două telefoane mobile şi suma de 1.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit că în perioada 14-20 noiembrie a.c., aceștia ar fi săvârșit alte șase tâlhării în Ilfov, prin amenințarea paznicilor și angajaților firmei, cu acte de violentă și obiecte contondente, furându-le trei telefoane mobile și 7.700 de lei, bani din încasări.

Cei cinci, cu vârste cuprinse între 17 si 34 de ani, sunt cercetați în stare de reținere, pentru tâlhărie, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here