Acasă Educatie CINE contează pe TINE?

CINE contează pe TINE?

DISTRIBUIȚI

Un proiect la care participă și Consiliului Județean al Elevilor Ilfov

Proiectul care combate discriminarea, ameliorează problemele cu care se confruntă elevii și îi implică în activități de integrare și acomodare cu grupurile sociale, “ CiNE contează pe TINE”,  înfiintat de Asociația Elevilor Mehedințeni în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor s-a conturat frumos și în județul Ilfov. Acest proiect îi vizează pe tinerii dezavantajați, iar sarcinile de lucru sunt potrivite pentru a ameliora problemele prezentate anterior.

Biroul Executiv, format din președintele Alina Vasilescu, vicepreședintele Diana Vlad și secretarul Laura Nedelcu, s-a ocupat de mobilizarea membrilor Consiliului Județean al Elevilor Ilfov imediat după închiderea Seminarului National al Secretarilor desfășurat la Băile Herculane în care au fost reprezentați de  vicepreședintele CJE Ilfov, Diana Vlad. Președinții Consiliilor Școlare au fost receptivi, au primit bucuroși sarcinile de lucru și s-au pus pe treabă. În primă instanță, o parte dintre elevii claselor de liceu și de gimnaziu au completat câte un chestionar în care s-au identificat problemele și nevoile pe care le au aceștia. În decursul a două săptămâni, fiecare CSE din Ilfov a strâns 100 de chestionare completate.

CJE Ilfov își propune să inființeze cât mai multe activități pentru integrarea tinerilor dezavantajați în rândul celorlalți. De asemenea, sunt bineveniți cât mai mulți voluntari pentru a ajuta CJE Ilfov să ducă la bun sfârșit activitățile și proiectele pe care intenționează să le pună în picioare. Luați inițiativa și implicați-vă pentru a dărâma cât mai multe ziduri și pentru a rezolva cât mai multe probleme frecvent apărute în viața socială a elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here