Acasă Anunturi ORAȘUL VOLUNTARI VA AVEA 84 DE STRĂZI CU ILUMINAT PUBLIC MODERNIZAT

ORAȘUL VOLUNTARI VA AVEA 84 DE STRĂZI CU ILUMINAT PUBLIC MODERNIZAT

DISTRIBUIȚI

    Consiliul Judetean Ilfov si Primaria orasului Voluntari au incheiat un acord de parteneriat, prin care ambele unitati sunt beneficiarele contractului de finantare, in cadrul proiectul “Dezvoltarea si modernizarea sistemului de iluminat public, cu retea subterana, in orasul Voluntari”-cod SMIS 20031.

Proiectul este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile, acordate prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa 1-“Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor-poli urbani de crestere”- Domeniul Major de Interventie 1.1-Planuri integrate de dezvoltare urbana, Sub-domeniul:”Poli de dezvoltare urbana.”

Dezvoltarea infrastructurii urbane si cresterea calitatii vietii, prin dezvoltarea uniforma a infrastructurii de iluminat urban, reprezinta obiectivul general al proiectului si una dintre prioritatile de dezvoltare a Consiliului Judetean Ilfov.

Valoarea totala a proiectului, care face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a Orasului Voluntari este de 29.151.777,07 lei, dintre care cheltuieli eligibile  19.038.233,80 lei, cheltuieli neeligibile 4.525.394,53 lei si TVA 5.588.148,74 lei.

Beneficiarii acestui proiect sunt locuitorii celor 84 de strazi, pe care se modernizeaza iluminatul public.

Proiectul “Dezvoltarea si modernizarea sistemului de iluminat public, cu retea subterana, in orasul Voluntari” face parte, alaturi de alte cinci proiecte, din “Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a Orasului Voluntari”.

1 COMENTARIU

  1. Inca un idiot care nu stie ce-l mai inteligent banc potilic cunoscut. Cand un partid face o cotitura radicala ce-i care merg inainte se numesc deviationisti . In potilica doar boul este consecvent .Nu cred ca Dl.Robert Negoita a gresit cand a castigat impotriva lui Livache.Sa fim seriosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here