Acasă Social Circulaţie îngreunată pe A1, între Chiajna şi Ciorogârla

Circulaţie îngreunată pe A1, între Chiajna şi Ciorogârla

DISTRIBUIȚI

Se circulă bară la bară, în coloană, pe trei-patru kilometri, între Chiajna și Ciorogârla, pe autostrada A1, sensul București-Pitești.

La kilometrul 14, drumarii au închis banda a doua pentru lucrări și s-au format cozi.

Tot pe autostrada A1, la kilometrul 19, la Ciorogârla, în Ilfov, se lucrează la viitorul nod rutier de la intersecția cu Autostrada A0, București Sud.

Constructorul precizează pentru Radio România Actualități că de mâine noapte, pentru aproximativ trei zile, circulația va fi deviată de pe autostrada A1 pe cele două bretele laterale construite la Ciorogârla.

Devierea este necesară pentru ridicarea și montarea grinzilor metalice la pasajul autostrăzii A0, București Sud, care va trece peste A1 București-Pitești. Sursa: Romania-actualitati.ro

 

1 COMENTARIU

  1. […] Se circulă bară la bară, în coloană, pe trei-patru kilometri, între Chiajna și Ciorogârla, pe autostrada A1, sensul București-Pitești. La kilometrul 14, drumarii au închis banda a doua pentru lucrări și s-au format cozi. Tot pe autostrada A1, la kilometrul 19, la Ciorogârla, în Ilfov, se lucrează la viitorul nod rutier de la intersecția cu […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here