Acasă Politic Ciucă: ”Infirmăm fake-news-urile prin care se anunța că se intră din nou...

Ciucă: ”Infirmăm fake-news-urile prin care se anunța că se intră din nou în lockdown”

DISTRIBUIȚI

Guvernul aprobă, în şedinţa de vineri, prin hotărâre, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile în România, începând cu data de 14 decembrie.

Premierul interimar, Nicoale Ciucă, a precizat că nu vor exista măsuri suplimentare față de cele aflate în vigoare și a ținut să infirme zvonurile potrivit cărora țara noastră ar urma să intre în lockdown.

”Nu se produc modificări în starea de alertă. Se introduce doar măsura privind funcționarea telecabinelor. Va fi un ordin comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Economiei. Infirmăm si fake-news-urile prin care se anunța că se intră din nou în lockdown”, a spus Ciucă la începutul ședinței de guvern.

Premierul interimar a subliniat că în continuare se va lua decizia de carantinare a localităților unde rata de pozitivare este mare și a adus în discuție și situația din București.

”Continuăm partea de decizii privind carantinarea unor localități. Avem o cifră constantă, avem o creștere de până la 35 de localități carantinate. Avem o situație legată de creșterea numărului de pozitivări la nivelul Capitalei”, a spus Ciucă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here