Acasă Info Local Comuna Clinceni a ieșit din carantină

Comuna Clinceni a ieșit din carantină

DISTRIBUIȚI

Prefectura Ilfov informează cu privire la faptul că măsura de carantinare zonală a fost prelungită pentru comuna Berceni, cu satul aparținător Berceni, de joi seara, de la orele 22.00, pentru o perioadă de șapte zile.

Propunerea a fost adoptată prin Hotărârea CJSU Ilfov nr. 65/10.12.2020, desfășurată în urma analizei de risc al răspândirii virusului SARS-CoV-2, întocmită de Direcția de Sănătate Publică Ilfov și avizată de Institutul Național de Sănătate Publică.

Conform datelor transmise de DSP Ilfov, în localitatea Berceni, rata de incidență cumulată calculată la data de 10.12.2020 a atins valoarea de 7,66/1000 locuitori.

Prefectura Ilfov anunță, de asemenea, că în urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Clinceni, înaintată de DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru comuna Clinceni, cu satele aparținătoare Clinceni, Olteni și Ordoreanu. Conform datelor transmise de către DSP Ilfov, în localitatea Clinceni, rata de incidență cumulată în ultimele șapte zile a scăzut de la 5,88/1000 locuitori la 4,68/1000 locuitori.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here