Acasă Economie CJ ILFOV – NOI ASOCIERI

CJ ILFOV – NOI ASOCIERI

DISTRIBUIȚI

Contribuții pentru Ciolpani, Clinceni, Cernica, Dragomirești Vale, Corbeanca și Jilava

În ședința din 29 august a.c., a fost aprobată asocierea dintre Consiliul Județean Ilfov cu Consiliul Local Ciolpani pentru finalizarea noului sediu al primăriei, în valoare totală de 1,2 milioane lei. Contribuția CJ Ilfov este de 950.000 lei, iar cea a Consiliului Local al comunei Ciolpani 250.000 lei.

”Este necesară construcția unui sediu nou pentru buna desfășurare a activităților pentru populație. Sediul nu va fi al meu, personal, ci al întregii comunități. Angajații trebuie să își desfășoare activitatea într-un mediu civilizat, iar cei care vin către noi pentru a-și rezolva problemele trebuie să fie primiți într-un sediu care să fie în concordanță cu anul în care trăim”, a declarat pentru Viitorul Ilfovean Bogdan Cristian Călin, primarul comunei Ciolpani.

Tot în aceeași ședință, a fost aprobată asocierea CJ Ilfov cu Consiliul Local al comunei Clinceni pentru extinderea rețelei de apă în localitate pe străzile Trandafirilor, Intrarea Privighetorii, Intrarea Viilor, Intrarea Ciorogârlei, Crizantemelor, Rozelor, Moara cu Noroc, Casă Nouă, Cuibul cu Dor și Mierlei, în valoare totală de 988.764 lei. Contribuția instituției condusă de Marian petrache este de 898.887 lei.

Au mai fost aprobate asocieri cu Consiliul Local Dragomirești Vale pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii (5 milioane de lei), cu Consiliul Local Jilava pentru asfaltarea unui drum comunal (2,3 milioane lei), cu Consiliul Local Cernica pentru reabilitarea și modernizarea unor drumuri (9,5 milioane lei) și cu Consiliul Local Corbeanca pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea grădiniței din Petrești (1,1 milioane lei). – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here