Acasă Educatie CJRAE Ilfov și IȘJ Ilfov organizează o nouă ediție a târgului de...

CJRAE Ilfov și IȘJ Ilfov organizează o nouă ediție a târgului de ofertă educațională  

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Ilfov în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov organizează în data de 17 mai 2017, între orele 9.00 și 17.00, la sediul Centrul Cultural “Ion Manu” din Otopeni, o nouă ediție a Târgului de ofertă educațională.

Târgul educațional face parte din Programul de Orientare Școlară și Profesională la nivel județean și presupune un parteneriat și colaborare între Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov și unitățile școlare liceale și reprezintă o oportunitate pentru viitorii absolvenți de clasa a VIII-a din județul Ilfov și nu numai, vinzând deciziile și opțiunile acestora în alegerea liceului. La acest eveniment, toate cele 17 unități școlare liceale din judeţul Ilfov își vor prezent oferta educaţională pentru anul şcolar 2017 – 2018.

Alegerea liceului este una dintre cele mai importante decizii în viață, astfel că în fiecare an Inspectoratul Școlar Județean Ilfov în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov vine ca în sprijinul absolvenților de clasa a VIII-a, şi în sprijinul elevilor de clasa a VII-a cu o prezentare a ofertelor educaționale a liceelor din judeţ, dar și cu o broșură pentru admiterea la liceu, care va ajunge la fiecare elev în parte în unităţile şcolare.

Fie că este vorba despre liceele teoretice sau de licee de profil, la acest eveniment puteţi lua contact cu oferta de pe piață în domeniu și puteţi calcula șansele de admitere în funcție de ultima medie înregistrată anul trecut. Scopul este de a prezenta informaţii despre liceele din judeţ şi ofertele pe care acestea le au pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a.

Fiecare liceu va avea organizat un stand propriu unde voi elevii de clasa a VII-a și a VIII-a, pe care îl vizita şi puteţi afla profilele liceelor respective, cât şi detalii privind materiile pe care le ve-ţi studia, ori alte particularităţi ale unităţilor de învăţământ, chiar de la elevii liceelor respective.

Sunt invitaţi să participe:

Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”- Snagov

Liceul Tehnologic „Barbu A. Stirbey” – Buftea

Liceul Teoretic „Ioan Petrus” – Otopeni

Liceul Teoretic “Traian Lalescu” – Branesti

Colegiul Silvic „Theodor Pietraru” – Branesti

Liceul Tehnologic „Cezar Nicolau” – Branesti

Liceul Tehnologic „Pamfil Seicaru” – Ciorogârla

Liceul Tehnologic „Vintila Bratianu”- Dragomiresti- Vale

Liceul Tehnologic „Doamna Chiajna”- Rosu—Chiajna

Liceul Teoretic „Horia Hulubei”- Magurele

Liceul Tehnologic „Dumitru Dumitrescu” – Buftea

Liceul Tehnologic  „Nicolae Bălcescu”- Voluntari

Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Filofteia” – Branesti

Liceul Teoretic “Al. Rosetti” – Vidra

Liceul Teoretic “Radu Popescu” – Popesti- Leordeni

Liceul cu program sportiv nr.1 Clinceni

Liceul Teoretic nr.1 Periș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here