Acasă Economie Clinceni: Bani prin PNDL II pentru asfaltarea străzilor

Clinceni: Bani prin PNDL II pentru asfaltarea străzilor

DISTRIBUIȚI

În ultima lună a anului trecut, primarul comunei Clinceni, Adrian Budeanu, a semnat un nou contract de finațare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II. Este vorba despre un proiect de mare importanță pentru comunitatea locală, care se referă la reabilitarea și asfaltarea străzilor Ordoreanu, Ciocârliei și Puțul Olteni. În perioada imediat următoare se va derula procedura de licitație, iar în primăvară va începe execuția lucrărilor.

Așadar, proiectul, în valoare de 9,3 milioane de lei, cuprinde reabilitarea, modernizarea și asfaltarea străzilor Puțul Olteni, Ciorogârlei, Ciocârliei și a Drumului Comunal 125 (Șoseaua Clinceni – Ordoreanu).

Primarul Adrian Budeanu spune că și în acest an prioritățile sale rămân cele legate de alimentarea cu apă, canalizarea și asfaltarea străzilor. ”Acolo unde există deja un șantier deschis, echipele lucrează de zor. Și tot acolo mă aflu și eu pentru a verifica dacă se respectă proiectul, pentru că fiecare obiectiv atins a fost în permanență sub stricta mea supraveghere și a echipei de oameni pe care mă bazez, oameni care pun umărul și capul și contribuie atunci când este vorba de interesul fiecărui locuitor al comunei noastre”.

De asemenea, Primăria Clinceni caută finanțare pentru punerea în funcțiune a rețelei de alimentare cu apă și canalizare existente și extinderea acestora, construirea stației de epurare de pe râul Ciorogârla, continuarea lucrărilor de reabilitare, modernizare și asfaltarea străzilor de interes local, finalizarea lucrărilor la Centrul Social, prin programul ”Școala după școală”, amenajarea râului Sabar și a zonelor adiacente situate în apropierea Complexului Sportiv și de Agrement, realizarea – cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții și al Ministerului Dezvoltării Regionale – a Complexului Sportiv și de Agrement (care va cuprinde o sală de sport, teren sintetic, spații pentru joacă, spații verzi), extinderea rețelelor electrice și de gaze naturale, realizarea unei școli cu clasele I – IV lângă Centrul Social, construirea unei creșe, punerea în funcțiune a farmaciei din satul Olteni și nu în ultimul rând realizarea unui cămin de stat pentru persoanele în varstă. – CĂLIN MATEI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here