Acasă Info Local Clinceni/ Investițiile în sport, o necesitate

Clinceni/ Investițiile în sport, o necesitate

DISTRIBUIȚI

Pentru a răspunde nevoilor cetățenilor, Consiliul Local al comunei Clinceni vizează, pentru perioada imediat următoare, construirea unei săli de sport, proiect realizabil prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), care a aprobat deja finanțarea. De asemenea, după cum declară primarul localității, Adrian Budeanu, se are în vedere construirea unei săli de sport cu sistem structural de tip tensiostatic lângă școala primară cu zece clase, asigurându-se astfel elevilor posibilitatea susținerii orelor de sport într-un cadru sigur, civilizat, conform normelor în vigoare. Sala are formă dreptunghiulară în plan, iar în secțiune este alcătuită dintr-un arc semicircular rezemat pe fundații din beton armat. Alăturat se află o construcție metalică, cu zonă de vestiare și grupuri sanitare.

Tot în perspectiva apropiată se vorbește despre contruirea unui bazin de înot, având în vedere că există o cerere în acest sens adresată de localnici autorităților locale. Pentru sprijinirea activităților sportive, premise pentru asigurarea unei vieți active și sănătoase, a fost depus pentru finanțare la CNI proiectul privind realizarea unui bazin didactic de înot.

Nu trebuie trecut cu vederea că în luna octombrie a acestui an la Clinceni a fost inaugurat un stadion modern, unde își va desfășura jocurile de acasă echipa locală de fotbal, Academica. Arena are o capacitate de 2.800 de locuri și a fost modernizată la standardele Ligii I de fotbal. – CĂLIN MATEI, foto: FB Academica Clinceni

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here