Acasă Info Local COLEGIUL SILVIC ”THEORDOR PIETRARU” DIN BRĂNEȘTI A GĂZDUIT ETAPA NAŢIONALĂ LA...

COLEGIUL SILVIC ”THEORDOR PIETRARU” DIN BRĂNEȘTI A GĂZDUIT ETAPA NAŢIONALĂ LA TENIS DE MASĂ  

DISTRIBUIȚI

poza silvicLa Brănești a avut loc Olimpiada națională a sportului școlar – etapa naţională la tenis de masă pentru învăţământul liceal (fete şi băieţi). Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Ilfov în parteneriat cu și Liceul Tehnologic “Cezar Nicolau” din localitate.

La această competiție sportivă au participat reprezentanți din toate județele țării și municipiul București, respectiv 42 de delegații formate din câte un băiat și o fată, însoțiti de un profesor delegat.

Colegiul Silvic ”Theordor Pietraru” Brănești a asigurat cazarea și masa tuturor celor prezenți la olimpiada națională și a pus la dispoziție sala de sport pentru desfășurarea evenimentului. .

Locul I la fete a fost obținut de Alina Zaharia, de la Liceul cu program sportiv “Nicolae Rotaru” din Constanța, antrenată de prof. Viorel Filimon, iar la băieți pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Paul Eugen Mladin de la Liceul Teoretic “A.M. Guttenbrunn” din Arad, antrenat de prof. Iuli Vuia.

Județul Ilfov a fost reprezentat la fete de Marieta Cristescu, elevă a Seminarului Teologic Liceal Ortodox “Sfânta Filofteia” din Brănești și la băieți de Adrian Frăsineanu, elev la Liceul Tehnologic “Doamna Chiajna” din Roșu – Chiajna. – foto: Ionuț Dumitru https://www.facebook.com/DIVshotography

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here