Acasă Info Local Comandament de iarnă la CJ Ilfov

Comandament de iarnă la CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov a organizat astăzi primul comandament de iarnă, din acest sezon, la care au participat reprezentanți ai tuturor instituțiilor responsabile: Poliția Rutieră, Jandarmeria, ISU, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Distrigaz, operatorii economici care vor presta serviciile de deszăpezire, anunță biroul de presă al instituției.
Cele 6 baze de deszăpezire din județ au la dispoziție aproape 6.000 de tone de sare, circa 10.00p de metri cubi de nisip și 77 de utilaje (autogredere, încărcătoare frontale, vole, autobasculante cu lamă și sărăriță și alte utilaje cu lamă, sărăriță și freză).
Administratorul public al județului Ilfov, Irinel Scriosteanu a afirmat că și în acest an au fost făcute investiții în modernizarea și întreținerea drumurilor județene,  pentru ca intervențiile în condiții de iarnă să fie mai eficiente. “ Pentru perioada următoare, vă rog sa aveți mare atenție la polei. Prefer să dăm preventiv cu material antiderapant, chiar dacă asta înseamnă costuri suplimentare, decât să ne pară rău că nu am făcut, la timp, un astfel de demers”, a spus Scriosteanu.

Acesta a cerut reprezentanților instituțiilor – Poliției Rutiere, Serviciului de Ambulanță și ISU, chiar și în absența avertizărilor meteo și complementar monitorizării reprezentanților CJ din teren, ca atunci când observă sectoare de drum cu condiții de polei, să semnaleze problemele, indiferent de oră, pentru ca să se intervină imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 2 =