Acasă Info Local Comisarul.ro: Pandele a preluat frâiele revoluției anti-Dragnea

Comisarul.ro: Pandele a preluat frâiele revoluției anti-Dragnea

DISTRIBUIȚI

21 de deputați și 4 senatori își vor anunța demisia săptămâna viitoare, anunță Comisarul.ro. După ședința CEx, 25 de parlamentari vor părăsi PSD, spun surse din partid. Nu este exclus ca în perioada următoare să asistăm la apariția unei noi formațiuni politice social-democrate, anunță inițiatorii acestei mișcări de revoltă din PSD.

Pandele a preluat frâiele revoluției anti-Dragnea

Cel care se pare că a devenit liderul mișcării anti-Dragnea este primarul de Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Pandele, împreună cu Paul Stănescu, lucrează, spun sursele noastre, la crearea unei noi mișcări politice care să devină un fel de PSD 2. Și care ar urma, în timp, să înlocuiască actualul PSD.

Sursa citată dezminte categoric o trecere a parlamentarilor demisionari la partidul condus de Victor Ponta. Mai mult, au inițiat deja discuții cu o parte dintre pesediștii care fac deja parte din partidul fostului premier pentru a se alătura noului proiect. De asemenea, spun aceleași surse, au contracarat tentativa lui Dragnea de a absorbi săptămâna aceasta cea mai mare parte a parlamentarilor rămași în PMP, lucru anunțat cu surle și trâmbițe de aghiotanții liderului PSD.

Miercuri, după cum se știe, cei trei parlamentari de Ilfov din gruparea Pandele-Firea au demisionat din PSD. Și joacă tare în războiul nervilor declanșat de Dragnea, spun sursele citate. Dacă până acum Dragnea era cel care juca în ofensivă, cu tot avantajul căpătat din apariția aparent surprinzătoare a dosarului de la DNA al lui Tăriceanu, a trecut în defensivă. Surse din anturajul lui Pandele se jură că Dragnea știa că va apărea dosarul lui Tăriceanu, mai scrie Comisarul.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here