Acasă Info Local COMASAREA ALEGERILOR NU MAI FIGUREAZA ÎN PROGRAMUL DE GUVERNARE

COMASAREA ALEGERILOR NU MAI FIGUREAZA ÎN PROGRAMUL DE GUVERNARE

DISTRIBUIȚI

clik 1Comasarea alegerilor nu va mai figura în programul de guvernare prezentat marți în Parlament, a declarat premierul desemnat, Dacian Cioloș, adăugând că documentul programatic va fi adaptat în funcție de discuțiile finale pe care le poartă cu grupurile politice.

”Programul de guvernare are o parte fixă, care este cea constituită din acele 12 priorități pe care ni le asumăm direct, ca atare. Și are o parte – în stadiul actual adaptabilă, pentru că miniștrii se duc în comisiile de specialitate, eu am discuții cu grupurile politice. Și așa cum v-am spus, în perioada următoare, o să venim cu proiecte mai concrete pe fiecare sector în parte în funcție și de susținerea pe care o putem constata. Da, o să fie scoasă (varianta cu comasarea alegerilor – n.r.). Deci programul de guvernare va fi adaptat în funcție de aceste discuții”, a explicat premierul desemnat, luni, la Parlament.

El a precizat că a elaborat un program de guvernare în patru zile, fără să aibă miniștri la dispoziție cu care să se consulte.

Mihai Selegean, noua propunere pentru Justiție

La presiunea unor televiziuni de știri, premierul desemnat Dacian Cioloş a revocat luni seara propunerea pentru ministerul Justiţiei, Cristina Guseth. Marţi dimineaţa, Cioloş l-a nominalizat pe Mihai Selegean pentru Ministerul Justiţiei. Selegean s-a născut la  Timişoara, în 1975. Este absolvent al Facultăţii de Drept de la Universitatea Bucureşti şi a obţinut o diplomă de masterat la Universitatea Central Europeană de la Budapesta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here