Acasă Politic Comitet Executiv fulger la PSD

Comitet Executiv fulger la PSD

DISTRIBUIȚI

Codrin Ștefănescu, secretar general-adjunct al PSD, a dconfirmat pentru DCNews că luni se vor tranșa lucrurile într-un Comitet Executiv fulger organizat de conducerea PSD. Urmare a declarațiiloor de tot felul din ultimele zile ale unor colegi din PSD, a spus secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, urmare a unei lipse de comunicare în interiorul partidului pe probleme care ne definesc, dar și a unei lipse de comunicare a colegilor din guvern, în condițiile în care mass-media amplifica de 100 de ori discuțiile interne, ținând cont că mulți primari și șefi de organizații ne cer să punem punct disensiunilor, în condițiile în care primim mii de mesaje de la oameni care ne întreabă de ce nu ne-am lămurit noi între noi, s-a luat hotărârea organizării unui Comitet executiv extraordinar, înaintea celui de la Iași.

Acest CExN fulger va avea loc luni. Tema este să ne reglăm în interior toate problemele care au ajuns în spațiul public amplificate de 100 de ori față de dimensiunea lor reală. Să ieșim cu asigurări către cei care ne-au votat că nu ne batem joc de votul lor, să trecem peste orgolii și poziții personale, așa cum  am făcut-o întotdeauna și să mergem mai departe”, a spus Ștefănescu.

Care sunt șansele unor schimbări la vârful PSD?

”Părerea mea este că lucrurile, toate lucrurile, trebuie să rămână așa cum sunt: conducerea partidului să rămână cea care este, guvernul să-și facă treaba, să rămână în grafic cu programul de guvernare, șefii din teritoriu să promoveze măsurile partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Se va lămuri situația?

”Da, vă confirm! Diferențele de opinie le rezolvăm în interior. Partidul merge înainte în actuala formulă. La CExN vom avea discuții finale, lămuritoare. Asta le spun oamenilor care ne susțin. Ochii celor 1 milion de membri de partid cu carnet, a simpatizanților și familiilor acestora, ai milioanelor de oameni care ne-au votat sunt ațintiți asupra noastră și nu o să-i dezamăgim”, a concluzionat Ștefănescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here