Acasă Anchete IPJ Ilfov – Încă un șmecher de trafic reținut

IPJ Ilfov – Încă un șmecher de trafic reținut

DISTRIBUIȚI

La 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 26 de ani, care a savârșit infracțiuni la regimul rutier, acesta nefiind la prima abatere. Pe numele tânărului au fost întocmite mai multe dosare penale deoarece în cursul anului 2017 a fost prins, în localitățiile Clinceni și Bragadiru, conducând autoturisme fără a poseda permis de conducere.

Totodată, acesta a savârșit în cursul anului trecut mai multe infracțiuni de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere false.

Bărbatul a fost prezentat parchetului competent, în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii  a  trei infracţiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere, două infracţiuni de punere în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și o infracţiune de punere în circulaţia sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here