Acasă Info Local Consilierii judeţeni

Consilierii judeţeni

DISTRIBUIȚI

PIHA ŞI DUMITRU, EXCLUŞI DIN PP-DD ILFOV

Biroul Permanent Judeţean Ilfov al Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) nu a facut nicio alianţă cu PNL şi  PDL la nivelul Consiliui Judetean Ilfov şi, potrivit preşedintelui organizaţiei, deputatul Ştefan Burlacu, „PP-DD serveşte intereselor tuturor românilor care i-au dat votul de încredere, nicidecum intereselor conjuncturale ale unei alianţe sau ale unor persoane”. Ceea ce au facut cei doi consilieri judeţeni (George Piha şi Cătălin Dumitru) la ultima şedinţă extraordinară a CJ Ilfov, „de a vota împtriva voinţei partidului şi a-şi urmări doar interesele personale şi nu cele ale partidului, a dus la excluderea lor din PP-DD şi totodată la retragerea din funcţia de consilieri judeţeni”, mai declară Burlacu.

Piha: Am apărat interesele judeţului

George Piha a declarat, la rândul său, că votul exprimat de el a fost exact în favoarea judeţului, deci în intereseul ilfovenilor, pentru că a evitat blocarea, din nou, a funcţionării Consiliului Judeţean. „De asemenea, soluţia propusă pentru rezolvarea situaţiei de la societatea Apă – Canal este în favoarea judeţului, dincolo de grupurile de interese create în jurul acestui proiect. Mai devreme sau mai târziu va ieşi la lumină cine a vrut să blocheze proiectul. Prin votul meu am dorit atragerea fondurilor europene şi evitarea situaţiei de penalitate în care s-ar fi aflat judeţul, având în vedere condiţionalităţile externe pentru folosirea banilor comunitari”, a precizat pentru Viitorul Ilfovean George Piha.

Despre înlocuirea celor doi vicepreşedinţi, Piha spune că a fost tot pentru deblocarea activităţii Consiliului Judeţean. „Şi de acum încolo voi fi consecvent intereselor judeţului, indiferent din partea cui vin propunerile”, a conchis Piha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here