Acasă Interne IJP ILFOV, DIN NOU TRAMBULINĂ

IJP ILFOV, DIN NOU TRAMBULINĂ

DISTRIBUIȚI

Prin ordin al ministrului de Interne, comisarul șef Gheorghe Popescu a fost împuternicit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, în locul comisarului șef Liviu Croitorescu, care a fost numit adjunct la DGA.

În acelaşi timp, chestorul de poliție Jănică Arion-Țigănașu, fost șef al DGA, a fost împuternicit în funcția de director general al Direcției Generale Management Operațional din MAI. În locul său, la conducerea DGA a fost împuternicit comisarul șef Dan Dănilă.

Numirile au ca scop operaționalizarea activității acestor structuri, în contextul noilor evoluții legislative privind competențele DGA, precizează MAI.

Aşa cum Viitorul Ilfovean a scris deseori, funcţia de inspector şef al Poliţiei Ilfov reprezintă, în primul rând, o trambulină, toţi cei trecuţi prin aceata fiind avansaţi în IGPR sau în minister. În al doilea rând, cei care „aterizează” în această funcţie trebuie „avizaţi” şi din punct de vedere politic.

Poliţia Ilfov a trecut în acest an prin mai multe cutremure la vârf, fiind inspectoratul cu cele mai multe schimbări. De-altfel, nici comisarul şef Gheorghe Popescu nu este numit definitiv în funcţie, acesta fiind „împuternicit”. Având în vedere experiența interimatelor anterioare, se pare că nici noul șef al IJP Ilfov nu va face prea mule drumuri prin zona Pipera.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here