Acasă Info Local Consilierul județean George Piha: NU MAI POLITIZAȚI FAPTELE!

Consilierul județean George Piha: NU MAI POLITIZAȚI FAPTELE!

DISTRIBUIȚI

Consilierul județean liberal George Piha salută angajamentul Primăriei Pantelimon privind asfaltarea, într-o primă fază, până la finele acestui an, a 100 de străzi și susține demersul oricărei instituții, locale sau județene, pentru ca fiecare ilfovean să trăiască în mod civilizat.

”Nu putem trăi permanent în logica conform căreia mereu ceilalți sunt rău intenționați.Trebuie să înțelegem că autoritățile nu sunt rău intenționate, pentru că dacă ar fi așa ar fi foarte grav. Din acest motiv fac apel la persoanele publice, în special la politicieni, să evite politizarea faptelor. Nu partidele înfăptuiesc acțiunile, ci oamenii. În Pantelimon s-au alocat sume importante pentru educație, iluminat public, siguranță, apă și canalizare și a venit vremea investițiilor în infrastructura rutieră. Este evident că proiectele propuse nu se pot finaliza deodată. Trebuie stabilite priorități clare și concise și să existe înțelepciunea de a fi respectate. Modernizarea străzilor nu poate fi făcută peste noapte, oricât de mult ne-am dori acest lucru. Am încredere că locuitorii din Pantelimon vor scăpa de disconfortul creat de lucrări și se vor putea bucura de o infrastructură rutieră modernă, de străzile pe care și le doresc”, declară Piha.

Contractul pentru modernizarea celor 100 de străzi în acest an a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise, iar consilierul județean liberal precizează faptul că fondurile europene destinate nu se vor pierde, în ciuda unor declarații ale scepticilor în acest sens. ”Toată lumea critică întârzierile, dar dacă lucrările vor fi terminate mai devreme care vor fi reacțiile? Nu s-a înțeles până acum că proiectele europene necesită timp pentru aprobare și că licitațiile sunt mereu contestate? Procedurile trebuie respectate pentru a nu da loc la interpretări. Haideți să credem că fiecare proiect, indiferent de culoarea politică a inițiatorului, este în beneficiul ilfovenilor”.

 

 

6 COMENTARII

 1. Domnule Piha de ce intai sa terminat casa dv de construit din pantelimon si dupa acea a ainceput asfaltarile din bani europeni ( oare se apropie alegerile de primar din 2016)

 2. Domnule George Piha il laudati pe primarul orasului Pantelimon.In trecut la alegerile din2012 erati dusmani de moarte si acum il slaviti.rusine si scarba a OneNote.cine tea pus consilier???

 3. Locuiesc in Pantelimon de peste 3 ani…si imi pare rau ca am parasit capitala pentru acest CATUN…Incerc sa aflu cine este George Piha si „ce vrea el”…ca sa-l votez primar la Pantelimon.Cine sunteti?De ce sunteti de acord cu „mersul melcului” al actualului primar?Ce intentii bune aveti DE PROMIS atunci cind veti fi,daca veti fi,primar?
  Aveti nevoie de oameni sinceri si cu mare experienta de viata in tara si peste ocean sa va consilieze? Va rog sa imi raspundeti,multumesc anticipat.

 4. Cita rautate si invidie in aceasta tara, in loc sa va bucurati ca acest om investeste banii personali cistigati cinstit in USA si ajuta la cresterea economica locala (referitor la George primul mesaj) voi il criticati.
  Nu il cunosc pe George Piha, dar eu cred ca merita o sansa bazat pe experienta acumulata in state si ii dau un singur sfat: ai grije de ce oameni alegi in echipa ta, conteaza ca vor fi multi dusmani si invidiosi pentru ceea ce ai realizat prin munca cinstita si efort intelectual.
  Bafta multa in ceea ce iti doresti sa realizezi pentru ca aici sunt multi infractori, mai ales in politica.

  • Care bani privati din America???? Golaneala la maxim.In America avindut covrigi,are o camaruta de 2 bani si a umblat cu un BMW inmatriculat acolo cu 400.000 km la bord! Ce primar?Cum poate face management la un oras,cind a pus pe butuci multe firme personale,printre care cea mai de notorietate este BOVIS GROUP(nume si asta imprumutat de afara,ca sa sune frumos!)! Haideti domnilor, sa fim seriosai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here