Acasă Info Local Consiliul Local Clinceni ajută la ridicarea Bisericii Sfinților Martiri Brâncoveni

Consiliul Local Clinceni ajută la ridicarea Bisericii Sfinților Martiri Brâncoveni

DISTRIBUIȚI

Continuă lucrările la zidirea Bisericii Sfinților Martiri Brâncoveni, de pe strada Sabarului nr. 158, din comuna Clinceni, cu sprijinul Consiliului Local Clinceni si a tuturor celor care au contribuit la zidirea acestei biserici, anunță primarul localității, Adrian Budeanu.

În acest context, preotul paroh Costin Dinică face apel ”pentru că zidirea unei biserici implică mult efort, atât spiritual cât mai ales material”, către toți cei care ”au dragoste de Dumnezeu, de Sfânta Biserică și de sfinții lui Dumnezeu pentru a contribui la zidirea bisericii noastre”.

Cei care doresc să fie ctitori de Biserică pot dona orice sumă, atât fizic, la biserică, (str. Sabarului nr. 158, comuna Clinceni, județul Ilfov), cât și în contul în RON: RO65RNCB0069148555800001, deschis la BCR.

”Vă rugăm ca, odată cu donația dumneavoastră, să ne trimiteți și un pomelnic ce va fi pomenit la sfântul altar.Mulțumind ctitorilor, celor care au început zidirea bisericii, celor care ne ajută și celor care vor ajuta în continuare, ne rugăm Bunului Dumnezeu să răsplătească jertfa fiecăruia și să dăruiască sănătate și mântuirea sufletelor lor”. – preot paroh Costin Dinică.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − five =