Acasă Educatie CONTRIBUȚIE IMPORTANTĂ A CJ ILFOV  PENTRU ”TĂRÂMUL PRIETENIEI” DIN DOMNEȘTI

CONTRIBUȚIE IMPORTANTĂ A CJ ILFOV  PENTRU ”TĂRÂMUL PRIETENIEI” DIN DOMNEȘTI

DISTRIBUIȚI

Așa cum am mai anunțat în paginile publicației noastre, pentru președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, educația se află și în acest al doilea mandat în prim-planul investițiilor.

Un exemplu îl constituie Grădinița cu program prelungit ”Tărâmul prieteniei” din comuna Domnești, care și-a deschis porțile la începutul acestui an școlar, instituție școlară pentru construcția căreia Consiliul Județean Ilfov a contribuit cu aproximativ patru milioane de lei, restul – 1,75 milioane lei – venind de la Consiliul Local.

Această ”nouă casă”, după cum declara la inaugurare primarul comunei Domnești, Adrian Ghiță, este un loc modern, civilizat, un loc în care viața copiilor noștri este în deplină siguranță. Clădirea are 2.200 de metri pătrați și oferă spații generoase de joacă, săli spațioase pentru desfășurarea cursurilor, cameră de odihnă, sală multifuncțională, echipamente pentru sport. Trebuie precizat faptul că fiecare clasă are grup sanitar propriu, iar mobilierul, așa cum este normal, a fost adaptat pe măsura celor mici. Grădinița este deschisă de la orele 7.30 la 17.30, fiind singura cu program prelungit din comuna Domnești.

Așadar, vorbim de o ”lume a basmelor” la care a contribuit substantial instituția condusă de Marian Petrache. Construcția ar putea fi extinsă în viitorul apropiat prin lărgirea podului mansardat. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here