Acasă Economie Controale în farmacii

Controale în farmacii

DISTRIBUIȚI

Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDMR), împreună cu alte instituții vor emite noi reglementări, mai stricte, pentru activitățile cu medicamente psihotrope și stupefiante.

Din 18 septembrie, cele două instituții verifică respectarea legalității eliberării medicamentelor care conțin oxicodonă și fentanyl în unitățile autorizate să deruleze activități cu medicamente stupefiante și psihotrope. Până în present au fost identificate 500 de farmacii care efectuează operațiuni cu aceste medicamente.

De asemenea, sunt verificate și supravegherea și controlul îndeplinirii procedurilor legale privind returnarea și distrugerea medicamentelor stupefiante și psihotrope care nu mai corespund din punct de vedere calitativ, expirate sau care provin de la pacienți care nu le mai utilizează.

 

2 COMENTARII

  1. […] Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDMR), împreună cu alte instituții vor emite noi reglementări, mai stricte, pentru activitățile cu medicamente psihotrope și stupefiante. Din 18 septembrie, cele două instituții verifică respectarea legalității eliberării medicamentelor care conțin oxicodonă și fentanyl în unitățile autorizate să deruleze activități cu medicamente stupefiante și psihotrope. […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here