Acasă Educatie COPII INTOXICAȚI CU CLOR, LA ȘCOALĂ

COPII INTOXICAȚI CU CLOR, LA ȘCOALĂ

DISTRIBUIȚI

Zece elevi de la Şcoala Generală din Tâncăbeşti au fost transportați în această dimineață cu ambulanțele și un elicopter SMURD la spitale din București, după ce s-au intoxicat cu vapori de clor, substanţă cu care au fost spălaţi pereţii şcolii. În urma incidentului toţi cei 21 de elevi care se aflau în școlaă au fost evacuați.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, 10 copii de la şcoala din Tâncăbeşti au acuzat stări de rău. Copii au fost deja preluaţi de ambulanţe şi sunt transportaţi la spitalele Elias și Grigore Alexandrescu. Ceilalţi şapte copiii primesc primul ajutor la faţa locului, urmând să fie transportaţi şi ei la spitale din Capitală.

ambulanta-octav-ganea-resizePotrivit secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat, în şcoală se aflau 21 de copii, toţi fiind evacuaţi.

Premierul Victor Ponta a cerut vicepremierului Gabriel Oprea, în şedinţa de guvern, să prezinte o notă privind situaţia copiilor din Tâncăbeşti, din care să rezulte atât măsuri de sancţionare a celor vinovaţi, cât şi soluţii de prevenire în viitor a unor cazuri similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here