Acasă Economie Cornetu – Lucrările la extinderea Școlii nr.1 au intrat în linie dreaptă

Cornetu – Lucrările la extinderea Școlii nr.1 au intrat în linie dreaptă

DISTRIBUIȚI

Scoala 1 Cornetu material 2 

Lucrările la extinderea Școlii nr.1, din comuna Cornetu, au intrat în linie dreaptă. Acest proiect, sprijinit de Consiliul Județean Ilfov și Consiliul Local Cornetu, a început anul trecut, în luna august, și se va termina în această vară, astfel încât la mijlocul lunii septembrie, noul corp al clădirii să fie gata să își primească elevii.

Aceștia vor beneficia de 12 săli de clasă noi, dintre care patru laboratoare și o sală mare de sport, care are peste o mie de metri pătrați. Copiii noștri se vor pregăti în unități de învățământ moderne, curate, adaptate noilor norme europene. Sunt bucuros că am putut contribui, atât cât a depins de mine, la finalizarea acestor proiecte. Pentru mine, serviciile medicale și învățământul au reprezentat o prioritate constantă a mandatului meu, a declarant președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache.

Acesta a maid at ca exemplu și finalizarea lucrărilor la grădinița cu program prelungit din comuna Dărăști. În acest sens, la sfârșitul anului 2015, Consiliul Județean Ilfov a acoperit întreaga sumă necesară, prichindeii urmând să se bucure de noua grădiniță cu spații generoase, mobilier nou și de foarte multe jucării. ”Consider că este necesar ca în continuare să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile sociale de care locuitorii județului nostru au atât de multă nevoie”, a subliniat Petrache. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here