Acasă Politic Covid 19 în România: record după record

Covid 19 în România: record după record

DISTRIBUIȚI
A woman wears a surgical mask to avoid contagion by the Influenza A (H1N1) (swine flu virus), at the International Airport of Mexico City, on April 30, 2009. Mexico on Thursday sharply raised its number of confirmed flu cases to 260, including 12 deaths, as many citizens prepared to spend the May Day holiday at home to prevent the spread of the virus. AFP PHOTO/Alfredo ESTRELLA

Se ia în calcul restricționarea deplasării populației pe perioada nopții

Autoritățile au anunțat joi un nou bilanț record, cu 9.714 de cazuri noi în 24 de ore, după procesarea a 37.685 de teste.

Și în cazul deceselor bilanțul este foarte mare, după ce miercuri am avut un record negru de 146 de morți. În ultimele 24 de ore au murit din alți 121 de pacienți COVID.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.061. Dintre acestea, 1.014 sunt internate la ATI, un nou record, după ce ieri a fost atins pentru prima dată pragul de 1.000 de pacienți în stare gravă.

Comitetul pentru Situații de Urgență se reunește astăzi, înaintea ședinței de guvern programată la ora 19:00, pentru a decide noi restricții și măsuri pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Surse guvernamentale susțin că secretarul de Stat Raed Arafat ia în calcul să propună Guvernului restricționarea deplasării populației pe perioada nopții. O altă măsură discutată de autorități este cea a obligativității purtării măștii de protecție pe tot teritoriul național, indiferent de rata de incidență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here