Acasă Anchete Crimă la Bragadiru!

Crimă la Bragadiru!

DISTRIBUIȚI

crima-bragadiruLa 19 octombrie a.c., ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a decedat un bărbat, de 62 de ani, din Bragadiru, care fusese internat în ziua de 25 septembrie a.c.  În urma investigaţiilor efectuate şi a rezultatului necropsiei, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi decedat ca urmare a unei agresiuni comise de ginerele acestuia.

Astfel, în seara zilei de 25 septembrie a.c., pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bătrânul al fi fost agresat, iar în urma unei lovituri, ar fi căzut pe spate, lovindu-se cu capul de podeaua din beton. Ulterior comiterii faptei, ginerele a plecat de la domiciliul socrului, unde locuia.

La data de 19 octombrie a.c., acesta a fost depistat de poliţişti pe raza judeţului Teleorman şi reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatăoare de moarte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here