Acasă Anchete Tupeistul prins de zece ori la volan, fără permis, a fost arestat 

Tupeistul prins de zece ori la volan, fără permis, a fost arestat 

DISTRIBUIȚI

maimuta-sofer

ULTIMA ORA

La 20 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au prezentat Judecătoriei Cornetu un individ de 37 de ani, din București, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice, pe numele său fiind dispusă măsura arestării preventive.

 

La 19 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au dispus reținerea unui bărbat, de 37 de ani, din București, cercetat în 12 cauze penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere (zece fapte) și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice (două fapte).

În fapt, în perioada 17 februarie 2015 – 20 august 2016, bărbatul a fost depistat de zece ori, de polițiștii rutieri din Ilfov, conducând un autoturism pe raza orașului Bragadiru, fără a deține permis de conducere. În două dintre aceste cazuri, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Ieri, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind încarcerat în arestul D.G.P.M.B., urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Cornetu cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here