Acasă Info Local CRISTINA MANICEA PIERDE POSTUL DE VICEPREȘEDINTE AL CJ ILFOV

CRISTINA MANICEA PIERDE POSTUL DE VICEPREȘEDINTE AL CJ ILFOV

DISTRIBUIȚI

ManiceaOdată cu demisia din PNL,

CRISTINA MANICEA PIERDE POSTUL DE VICEPREȘEDINTE AL CJ ILFOV

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Cristina Manicea, a părăsit PNL și s-a alaturat ALDE. Anunțul a fost făcut pe Facebook de senatorul Nicolae Nasta, secretar general al ALDE, președinte al organizației Ilfov.

Senatorul Nicolae Nasta, ales pe listele USL în urmă cu patru ani, subliniază faptul că partidul va continua campania de atragere de noi membri la nivelul tuturor organizațiilor teritoriale, astfel încât, după alegerile din acest an, ALDE să fie a treia forță politică din România. ”Urmărim să aducem atât oameni noi, cu un suflu nou, cât și oameni cu o amplă experiență politică”, a spus Nasta.

În urma acestei plecări, cel mai probabil PNL va nominaliza o altă perosană pentru funcția de vicepreședinte al CJ Ilfov. Există voci care susțin că Manicea va candida pentru funcția de primar al comunei Ciolpani.

Cristina Manicea era membru în Biroul Permanent Județean al PNL și consilier județean din anul 2000. A deținut funcția de vicepreședinte al CJ Ilfov și în mandatul anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here