Acasă Info Local CUPA POLIF – EDIȚIA 2015 LA FOTBAL

CUPA POLIF – EDIȚIA 2015 LA FOTBAL

DISTRIBUIȚI

Bragadiru echipa castigatoareSUB DEVIZA ”RESPECT ȘI FAIR-PLAY”, POLIȚIȘTII DIN BRAGADIRU AU CÂȘTIGAT

Sub deviza ”Respect și fair-play”, la 24 martie curent, în cadrul complexului sportiv din Parcul Bragadiru s-au desfășurat finalele Cupei POLIF – ediția 2015, pentru a marca Zila Poliției Române, sărbătorită în fiecare an de Buna Vestire.

La startul ediției din acest an au fost prezente 18 echipe, polițiștilor din cele opt orașe ale județului (Buftea, Bragadiru, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești – Leordeni și Voluntari) alăturându-li-se zece echipe ale serviciilor din cadrul IJP Ilfov. După jocurile disputate la Chiajna, în finala mică s-au calificat polițiștii din Pantelimon și cei din Chitila. Jocul, desfășurat în sistem 6 + 1, în două reprize a câte 20 de minute, plus prelungirile aferente, s-a desfășurat într-un singur sens: la poarta celor din Chitila. După ce au deschis scorul la începutul primei reprize, echipa din Chitila nu a mai contat pe teren, până la pauză primind două goluri, iar în repriza secundă alte cinci. Așadar, scor final 7 – 1 pentru pantelimoneni. De-altfel, polițiștii din Pantelimon sunt favoriții competiției în ultimii ani, având însă ghinionul să pice în semifinale cu echipe de forță apropiată, pierzând meciurile în urma loviturilor de departajare. Din acest meci au rămas doar replicile unora către arbitru, și el polițist la Secția 20 din Capitală: ”N-a fost mă, nimic, de ce fluieri?” sau ”Ce faci, mă, cu fluierul ăla, că eu plec?”.

Finala mare s-a desfășurat între echipele polițiștilor din Bragadiru și reprezentanții Poliției stațiunii Snagov, câștigătoarea de anul trecut, Bragadiru, păstrându-și trofeul după un sec 2 – 0 (1 – 0). Meciul a fost unul dur, plin de orgolii, bragadirenii, struniți când din teren, când de pe margine, de comandantul lor, câștigând dintr-o fază fixă și dintr-un gol marcat de portar în urma unei degajări care l-a luat prin surprindere pe goalkeeper-ul snagovean. Spre deosebire de finala mică, la acest joc arbitrul a fost nevoit să arate mai multe cartonașe galbene pentru faulturi destul de dure.

Așadar, câștigătorii Cupei POLIF din acest an sunt polițiștii din Bragadiru, tot din echipa lor fiind desemnat cel mai bun portar – Ion Sălceanu – și cel mai bun jucător de câmp – Alexandru Ochescu, cei doi confirmând acest lucru și în ultimul joc.

Nu în ultimul rând, trebuie precizat faptul că toate echipele au fost însoțite de comandanții lor sau de șefii ierarhici, iar asistența sanitară a fost asigurată permanent, la toate jocurile, de un medic.

Bragadiru Snagov 2-0De ziua lor, polițiștii au sărbătorit alături de elevii din județ

Miercuri, 25 martie, la sediul IJP Ilfov, polițiștii au sărbătorit Ziua Poliției alături de elevi din județ. Prin această acțiune, polițiștii ilfoveni își arată contribuția, alături de cadrele didactice, la educarea celor mici pentru ca aceștia să nu cadă victimelor accidentelor de circulație, răufăcătorilor și pentru a le dezvolta simțul dreptății și onoarei.

În prima parte a programului a fost vizitat inspectoratul, celor mici fiindu-le prezentate un autoturism și o motocicletă din dotarea Poliției Rutiere. Apoi, elevii au făcut ”cunoștință” cu echipamentul de polițist, armamentul din dotare și cu mijloace de protecţie individuală şi balistică a echipei tactice de suport operaţional, prezentându-li-se trusele criminalistice din autolaborator, amprentarea, relevarea şi ridicarea urmelor papilare.

La finalul programului, polițiștii au oferit elevilor mici cadouri și materiale educativ-preventive.

cel mai bun jucatorcel mai bun portar

comandant Bragadiru

Cupa Polif loc 1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here