Acasă Educatie Cursurile cu prezență fizică sunt suspendate în județele #BR, #CT, #CL, #GL...

Cursurile cu prezență fizică sunt suspendate în județele #BR, #CT, #CL, #GL și #TL

DISTRIBUIȚI

Duminică, 26 noiembrie, ministrul Educației, Ligia Deca, secretarul de Stat Sorin Ion au discutat, prin videoconferință, cu inspectorii școlari generali din județele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile pentru evaluarea situației din teritoriu și stabilirea pașilor ce vor urma în ceea ce privește activitatea din unitățile de învățământ.

Date fiind condițiile meteorologice nefavorabile care au generat închiderea unor drumuri și întreruperea alimentării cu energie electrică în localități din mai multe județe, la solicitarea Inspectoratelor Școlare Județene, prin hotărâri ale Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență, având aprobarea Ministerului Educației, luni, 27 noiembrie, activitatea didactică cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar din județele Brăila, Constanța, Călărași, Galați și Tulcea este suspendată.

Recuperarea activității didactice pentru ziua de 27 noiembrie se va face la decizia Inspectoratelor Școlare Județene, cu consultarea unităților de învățământ și informarea Ministerului Educației.

În restul județelor țării, conform informațiilor primite de la inspectorii școlari generali, activitatea didactică nu este afectată.

 

2 COMENTARII

  1. […] Duminică, 26 noiembrie, ministrul Educației, Ligia Deca, secretarul de Stat Sorin Ion au discutat, prin videoconferință, cu inspectorii școlari generali din județele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile pentru evaluarea situației din teritoriu și stabilirea pașilor ce vor urma în ceea ce privește activitatea din unitățile de învățământ. Date fiind condițiile meteorologice nefavorabile care au generat închiderea […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here