Acasă Anchete Curtea Supremă de Casație a Italiei a respins recursul lui Darius Vâlcov....

Curtea Supremă de Casație a Italiei a respins recursul lui Darius Vâlcov. Acesta trebuie predat autorităților române

DISTRIBUIȚI
Sursă foto: Flux24

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat pe Facebook că recursul lui Darius Vâlcov a fost respins ca inadmisibil de Curtea Supremă Casație a Italiei, ”prin urmare hotărârea Curții de Apel din Napoli prin care s-a dispus predarea autorităților competente ale României” rămâne definitivă.

Pentru continuarea demersurilor privind predarea efectivă a lui Darius Vâlcov, autoritățile române așteaptă comunicarea oficială a hotărârii.

Darius Vâlcov este condamnat în România pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, dar se află în Italia de mai mult timp, unde solicitase executarea pedepsei în Peninsulă.

Unul dintre motivele pentru care italienii au decis extrădarea lui Vâlcov este că demnitar nu a stat constant în ultimii 5 ani în Italia, unde are mai multe afaceri.

2 COMENTARII

  1. […] Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat pe Facebook că recursul lui Darius Vâlcov a fost respins ca inadmisibil de Curtea Supremă Casație a Italiei, ”prin urmare hotărârea Curții de Apel din Napoli prin care s-a dispus predarea autorităților competente ale României” rămâne definitivă. Pentru continuarea demersurilor privind predarea efectivă a lui Darius Vâlcov, autoritățile române […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here