Acasă Uncategorized Daca e sarbatoare, e razie la Dragonul Roșu

Daca e sarbatoare, e razie la Dragonul Roșu

DISTRIBUIȚI

dragonul-rosuAsta da recoltă: Polițiștii au confiscat 649 de lei

La 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale cu puncte de lucru în Dragonul Roșu și pe raza  orașelor Voluntari și Pantelimon, pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit, a contrafacerii de marcă și a evaziunii fiscale. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 245.000 de lei și a fost confiscată suma de 649 de lei, în conformitate cu Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

De asemenea, la sediul unei unități economice, polițiștii au descoperit 18 saltele pentru copii, care purtau însemne ale unor mărci consacrate și protejate pe teritoriul României. Marfa, în valoare de aproximativ 13.000 de lei a fost confiscată. De asemenea, a fost identificat reprezentantul legal al societății comerciale, pe numele acestuia, polițiștii întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrafacere.

Totodată, polițiștii din Pantelimon, în urma verificărilor efectuate la o unitate economică, din localitatea Cernica, au descoperit cantitatea de 60 de litri de alcool, pentru care nu au fost prezentate documente de proveniență. Cantitatea de alcool a fost ridicată în vederea confiscării, fiind de asemenea, aplicată o sancțiune contravețională în valoare de 500 de lei.

Tot polițiștii din Pantelimon au depistat, pe raza localității Cernica, un individ de 27 de ani, în timp ce oferea spre vânzare 160 articole pirotehnice. Materialele pirotehnice au fost indisponibilizate de polițiști, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here