Acasă Anchete Perchiziții la contrabandiștii de materiale pirotehnice din Ilfov

Perchiziții la contrabandiștii de materiale pirotehnice din Ilfov

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Prahova au efectuat, joi dimineață, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, 29 de percheziții în București și în zece județe, la persoane bănuite de contrabandă cu materiale pirotehnice.

“În această dimineață, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și luptători de la  acțiuni speciale, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, efectuează 29 de percheziții”, se arată într-un comunicat remis de IGPR.pirotehnice

Perchezițiile au fost efectuate la domiciliile unor persoane și la sediile unor societăți comerciale din București și din județele Constanța, Bihor, Cluj, Harghita, Iași, Ilfov, Mureș, Satu Mare, Sibiu și Vaslui.

Persoanele în cauză sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și contrabandă calificată. Potrivit oamenilor legii, în perioada noiembrie – decembrie, mai multe persoane au  importat, fără îndeplinirea obligațiilor legale, materiale pirotehnice din categoriile F1 – F4, pe care le-au comercializat în țară, în scopul revânzării. Au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here