Acasă Economie Dărăști – Ilfov – C.J. ILFOV CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA ACCELERATĂ A LOCALITĂȚII

Dărăști – Ilfov – C.J. ILFOV CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA ACCELERATĂ A LOCALITĂȚII

DISTRIBUIȚI

Dărăști – Ilfov, una dintre cele mai mici localități din județ, a început să se dezvolte rapid în ultimii ani, Consiliul Județean Ilfov venind cu contribuții importante în investiții care nu mai puteau fi amânate.De exemplu, un proiect important care a fost implementat în ultimul an este legat de execuția unor șanțuri, podețe și trotuare dalate în toată localitatea. După cum a declarat primarul comunei, Sorin Țicu, de această investiție beneficiază acum toate cele aproximativ 1.200 de gospodării, contribuția Consiliului Local fiind de peste patru milioane de lei, iar cea a Consiliului Județean de două milioane de lei.

O altă investiție importantă la care a contribuit Consiliul Județean Ilfov este legată de iluminatul public. De la ieșirea din Dărăști – Ilfov până la intrarea în orașul Măgurele drumul este acum luminat, contribuția consiliului județean fiind de 700.000 de lei.

Zona vizată este cea care se întinde de la ieșirea din Dărăști până la hotarul cu orașul Măgurele, pe o lungime de mai bine de cinci kilometri. Corpurile de iluminat sunt amplasate pe partea dreaptă, cum se merge către Măgurele. Era o investiție absolut necesară, pentru că acolo au fost înregistrate multe accidente mortale pe timpul nopții, din cauza faptului că era foarte întuneric.

Primarul Sorin Țicu a ținut să precizeze că localitatea pe care o administrează beneficiază în întregime de iluminat public. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here