Acasă Info Local Jandarmeria și Poliția Ilfov au vegheat la plecarea a 6.000 de pelerini...

Jandarmeria și Poliția Ilfov au vegheat la plecarea a 6.000 de pelerini din Voluntari către Iași

DISTRIBUIȚI

Așa cum se întâmplă de mai mulți ani încoace, Primăria Voluntari face eforturi financiare susținute pentru a trimite credincioși în pelerinaj, la Iași, cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva. Aproximativ 6.000 de credincioşi, îmbarcaţi în 103 de autocare, au plecat luni seara și au ajuns la Iași pentru a se închina la racla cu moaştele Sfintei Cuvioasei Parascheva.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, autocarele cu pelerini au plecat din Voluntari luni seară începând cu orele 22.00. Ca de obicei, lumea s-a înghesuit pentru a ajunge la autocare, dar jandarmii ilfoveni au reușit să facă față și să liniștească spiritele.

La Catedrala din Voluntari, jandarmii ilfoveni au asigurat ordinea și liniștea publică, împreună cu efective ale Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și ale Poliției Locale Voluntari. Nu au existat incidente la acest eveniment, forțele de ordine reușind să adopte cele mai bune măsuri în asigurarea ordinii, și evitarea îmbulzelilor persoanelor, în urma cărora s-ar fi putut produce, susțin reprezentanții Jandarmeriei Ilfov.

De asemenea, CFR Călători a anunţat că în zilele de 11,12 şi 13 octombrie va fi introdus un tren suplimentar pe ruta Bucureşti – Iaşi, care va pleca din Gara de Nord la orele 22.00. Totodată, va fi suplimentat numărul de vagoane la trenurile care fac legătura între Iaşi şi Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Galaţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here