Acasă Info Local DAS Bragadiru asigură hrana și medicamentele vârstnicilor care nu au nicio susținere

DAS Bragadiru asigură hrana și medicamentele vârstnicilor care nu au nicio susținere

DISTRIBUIȚI

Școala, grădinițele, primăria, parcurile, locurile de joacă, scările de bloc precum și toate celelalte spații publice au fost dezinfectate

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al orașului Bragadiru, condus de primarul Vasile Cimpoeru, a extins măsurile de prevenire a infecției pe întreg teritoriul localității.

S-a decis închiderea tuturor parcurilor și locurilor de joacă de pe domeniul public sau privat al localității, iar persoanele cu vârsta de peste 65 de ani care nu au nicio susținere vor fi ajutate de autoritățile locale să aibă strictul neecsar fără să iasă din casă. În acest sens, Direcția de Asistență Socială (DAS) pune la dispozițienumărul de telefon 0743.211.628, disponibil între orele 6.00 și 21.00, pe toată perioada stării de urgență. Personalul va distribui hrana și medicamentele de care au nevoie. Toate cheltuielile vor fi suprotate din bugetul local. În Bragadiru sunt 1.260 de persoane cu vârsta peste 65 de ani.

Școala, grădinițele, primăria, parcurile, locurile de joacă, scările de bloc precum și toate celelalte spații publice au fost dezinfectate.

De asemenea, Primăria a hotărât să cumpere 300 de dozatoare transparente de săpun lichid de câte 500 ml, sticle de sticle de de dezinfectant, 800 de măști chirurgicale de unică folosință și zece paturi pliante pentru dotarea spațiului pentru carantină.

Primarul Vasile Cimpoeru: ”Vă rugăm să rămâneți în casă! Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur rămâneți în casă! Orice ieșire în spațiul public vă poate pune în pericol sănătatea sau chiar viața! Vă rugăm să rămâneți în casă! Ieșiți doar pentru urgențe! Protejați-vă sănătatea! Nu vă expuneți! Respectați regulile de igienă. Spălați-vă pe mâini și păstrați distanța. Rămâneți în siguranță, în casă. Vă rugăm respectați regulile de izolare și distanțarea socială. Nu vă expuneți și nu vă expuneți familia. Respectați recomandările de deplasare, sunt pentru sănătatea tuturor. Este foarte important să rămâneți în casă și să evitați activitățile care vă pot expune. Fiți responsabili!”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here