Acasă Info Local Primăria Pantelimon asigură alimentele de bază și produsele de igienă pentru...

Primăria Pantelimon asigură alimentele de bază și produsele de igienă pentru persoanele de peste 65 de ani

DISTRIBUIȚI

Se efectuează dezinfecția locurilor publice și a instituțiilor care au contact cu cetățenii

Primăria orașului Pantelimon, prin Direcția de Asistență Socială, susține persoanele cu vârste de peste 65 de ani, care au venituri mici sau nu au venituri, pentru a beneficia de alimente de bază și produse de igienă în timpul perioadei de urgență.

Astfel, persoanele care se încadrează în situația de a primi pachetele oferite, trebuie să sune la unul din numerele de telefon puse la dispoziție de DAS Pantelimon: 0754.071.844 sau 0754.068.850, de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30 și de vineri până duminică între orele 8:00-14:00, sau la numărul 021.301.7084 (doar în cursul săptămânii).

Echipa DAS Pantelimon va oferi săptămânal aceste pachete, astfel ca persoanele vârstnice să evite ieșirile din case/gospodării pentru a fi protejate de infectarea cu noul COVID-19 (Coronavirus).

De asemenea, primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, anunță că se efectuează dezinfecția locurilor publice și a instituțiilor care au contact cu cetățenii pentru a asigura protecția cetățenilor, dar și a personalului.

Dezinfecția se face zilnic în clădirea Primăriei Pantelimon, la Direcția de Gospodărie Locală, la Serviciul Administrativ și de Resurse Umane, Policlinică, Poliția Locală, Direcția de Evidență a Persoanelor, Oficiul Poștal și Direcția de Asistență Socială și o dată pe săptămână la bisericile din oraș, la capelă și la cantina bisericii, în funcție de activitățile desfășurate.

S-a intervenit și la institiuțiile de învățământ din oraș, precum și la sălile de sport. În clădirile Școlii Gimnaziale nr. 1 și Grădiniței nr. 1 se va repeta procedura de dezinfecție, înainte de reînceperea activității.

Operațiunile de dezinfecție de realizează cu aparatură profesională, nebulizatoare și atomizoare. Substanța folosită este BIONET A15, o substanță biocidă avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here