Acasă Info Local Deptatul AUR de Ilfov Gianina Șerban, proprietarul Green Residențial Construct din Cornetu

Deptatul AUR de Ilfov Gianina Șerban, proprietarul Green Residențial Construct din Cornetu

DISTRIBUIȚI

Trei case, două spații comerciale, trei terenuri și trei mașini de teren: Porsche Cayenne, Mercedes ML și un BMW X1. Asta e averea cu care intră în Parlament Gianina Șerban, câștigătoarea unui fotoliu de deputat în județul Ilfov pe listele AUR, scrie Newsweek.ro.

Gianina Șerban deține împreună cu soțul ei două terenuri cumpărate în 2016: unul intravilan, de 2.500 mp, și unul extravilan, de 4.999 mp, plus un teren arabil de 708 mp, moștenit în 2018.

Cei doi soți mai dețin împreună două spații comerciale și două case construite în perioada 2016 – 2017, plus una moștenită în 2018. Are și trei mașini de teren: Porsche Cayenne, Mercedes ML și un BMW X.

Gianina Șerban a mai strâns bijuterii de 15.000 de euro și și-a împrumutat propria firmă, Green Residențial Construct, cu 44.000 de euro. Ea a fost angajată la propria firmă, la fel și soțul ei, de unde au încasat fiecare un salariu anual de 36.000 de lei. Soțul ei, Adrian Mihail Șerban, a mai încasat pe PFA suma de 70.000 de euro.

Firma soților Șerban, Green Residențial Construct, se ocupă cu construcția locuințelor în localitatea ilfoveană Cornetu. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de peste 1,82 milioane lei și un profit de peste 1,31 milioane lei cu un număr mediu de 12 angajați, mai susține sursa citată. Foto: Facebook Gianina Șerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here