Acasă Politic Deputatul PNL de Ilfov, Daniel Gheorghe: ”Luarea la caterincă a simbolurilor...

Deputatul PNL de Ilfov, Daniel Gheorghe: ”Luarea la caterincă a simbolurilor sfinte ale creștinismului este consecința dezbinarii noastre”

DISTRIBUIȚI

Continuăm să ne mirăm că vedem ”blasfemiatori în funcții publice”? Din păcate vom continua să ne mirăm atât timp cât fugim după fente media din categoria ”teroriștii au otrăvit apa”, cât timp ne facem că nu vedem pădurea ”secularistă””, iar nu seculară, ideologizata ”progresivist”, de copacii propagandei, și atât timp cât ne sperie un referendum doar pentru că a scris nu știu ce vedetă de carton că fuge cineva cu Constituția României la braț, declară deputatul PNL de Ilfov, Daniel Gheorghe

”Eu am spus și continuu să repet: luarea la caterincă a simbolurilor sfinte ale creștinismului este consecința dezbinarii noastre, a creștinilor din toate cultele, și a încăpățânarii de a nu înțelege că mai presus de orice luptă politică există mize ontologice uriașe care depășesc orice temă cotidiană derizorie! Fereastra overton a răsturnării ordinii morale a lumii este deschisă. Astăzi cineva ne spune că Iisus Hristos s-a născut cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea fiind mai apoi chiar refuzat de comunitate; mâine este posibil orice!”, zice parlamentarul de Ilfov care amintește că ”în timpul comunismului, românii mureau în închisorile regimului de sorginte bolșevică doar pentru marturisirea că Hristos S-a Născut spre mântuirea noastră. Azi într-o Românie cel puțin oficial eliberată de dictatura ateistă avem foarte tineri demnitari care, chiar de Crăciun, vorbesc despre Pruncul Iisus în termenii torționarilor din închisorile comuniste și folosesc umorul grobian comun ocupantului sovietic!”.

Un coleg de parlament l-a făcut pe Daniel Gheorghe să susțină o asemenea declarație. Deputatul USR Iulian Bulai, îngrijorat de soarta celor peste 50.000 de copii aflați în grija statului, a făcut o descriere stranie a nașterii lui Iisus. Printre altele, potrivit lui Bulai, Iisus provine dintr-o familie ciudată, cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. ”„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut”, a descris parlamentarul pe Facebook nașterea lui Iisus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 3 =