Acasă Info Local Dezinfecție zilnică în Pantelimon

Dezinfecție zilnică în Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Primăria orașului Pantelimon anunță că se efectuează dezinfecția locurilor publice și instituțiilor care au contact cu cetățenii pentru a asigura protecția cetățenilor, dar și a personalului.

Astfel, dezinfecția se face zilnic în clădirea Primăriei Pantelimon, la Direcția de Gospodărie Locală, la Serviciul Administrativ și de Resurse Umane, Policlinică, Poliția Locală, Direcția de Evidență a Persoanelor, Oficiul Poștal și Direcția de Asistență Socială și o dată pe săptămână la bisericile din oraș, la capelă și la cantina bisericii, în funcție de activitățile desfășurate.

În ceea ce privește institiuțiile de învățământ din oraș, la acestea s-a intervenit cu o primă dezinfecție, urmând a se interveni și la sălile de sport. În clădirile Școlii Gimnaziale nr. 1 și Grădiniței nr. 1 se va repeta procedura de dezinfecție, înainte de reînceperea activității.

Operațiunile de dezinfecție de realizează cu aparatură profesională, nebulizatoare și atomizoare. Substanța folosită este BIONET A15, o substanță biocidă avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 5 =