Acasă Anchete DGA Ilfov/”Auzi tot, nu pierzi nimic”

DGA Ilfov/”Auzi tot, nu pierzi nimic”

DISTRIBUIȚI

La 17 decembrie, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul DGA Bucureşti – Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au prins în flagrant-delict un bărbat care încerca să mituiască un ofițer de poliție din cadrul IPJ Ilfov – Poliția Stațiunii Snagov, martor denunțător, pentru ca acesta să propună o soluție de clasare în cadrul unui dosar penal în care inculpatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Dosarul s-a constituit în urma denunțului depus la D.A.M.B.J.I. de lucrătorul de poliție cu privire la faptul că, în luna septembrie 2019, cu ocazia audierii bărbatului cercetat, acesta i-a promis suma de 2.000 de lire sterline.

Procurorul de caz a dispus începerea acțiunii penale și control judiciar pentru dare de mită.

La documentarea cazului, lucrătorii Direcției Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov au beneficiat de sprijinul Serviciului Tehnic din cadrul DGA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here