Acasă Info Local DGA se dotează cu echipamente de tehnică operativă şi mijloace tehnice specială

DGA se dotează cu echipamente de tehnică operativă şi mijloace tehnice specială

DISTRIBUIȚI

Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a lansat o licitaţie pentru achiziţia de echipamente de tehnică operativă şi mijloace tehnice speciale, cu finanţare din fonduri europene, valoarea estimată fără TVA fiind de 354.550 de lei.

DGA vrea să upgradeze software şi hardware un sistem de decriptare a comunicaţiilor radio şi să cumpere un sistem digital de înregistrare audio/video, echipat pentru orice condiţii de iluminare. Potrivit anunţului postat, DGA vrea să mai cumpere un sistem de monitorizare audio şi GPS.

”Sistemul acoperă o gamă largă de misiuni tehnico-operative care necesită calitate audio înaltă şi monitorizare GPS având aplicativitate în două domenii specifice majore – monitorizare dinamică audio şi GPS a autovehiculelor/obiectivelor şi monitorizare audio statică. (Sistemul -n.r.) Poate asigura înregistrări audio şi monitorizare GPS fără interferenţe radio/detecţie şi download la întoarcerea obiectivului monitorizat sau aflat în aria de acoperire a modemului bluetooth. În autovehicule, transmiţătorul poate fi instalat cu o baterie externă sau poate fi alimentat de la instalaţia electrică. Sistemul poate fi utilizat până la o distanţă de min. 1000 m în câmp deschis”, se arată în caietul de sarcini.

De asemenea, DGA vrea să achiziţioneaze şi un amplificator USB şi software, un sistem pentru instalare camere video, unul de găurire, dar şi un înregistrator video digital cu download 4G. Ofertele se primesc până la 18 septembrie, iar deschiderea acestora se va face pe 13 octombrie. Foto – RadioBestFM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here