Acasă Anchete Diazepam, alprazolam și clonazepam, ingredientele unui dosar de trafic de droguri de...

Diazepam, alprazolam și clonazepam, ingredientele unui dosar de trafic de droguri de mare risc

DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad au reținut 3 persoane și au dispus control judiciar pentru o alta, acuzate de instigare la trafic internaţional de droguri de risc, trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

Din materialul probator reiese că aceștia, împreună cu un alt inculpat (arestat preventiv anterior în acest dosar) au determinat un cetățean străin să introducă în România peste 440.000 comprimate conținând diazepam, alprazolam și clonazepam (droguri de risc), care urmau să fie vândute în România.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus  arestarea preventivă a doi inculpați și arest la domiciliu față de al treilea, conform propunerii procurorilor.

1 COMENTARIU

  1. […] Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad au reținut 3 persoane și au dispus control judiciar pentru o alta, acuzate de instigare la trafic internaţional de droguri de risc, trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc. Din materialul probator reiese că aceștia, împreună cu un alt inculpat (arestat preventiv anterior în acest […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here