Acasă Economie Din nou despre linia de metrou Gara de Nord – Otopeni 

Din nou despre linia de metrou Gara de Nord – Otopeni 

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 17 mai 2017, a avut loc întrevederea dintre senatorul Cristian Dumitrescu, președintele Comisiei pentru politică externă, și Kisaburo Ishii, ambasadorul Japoniei în România. În cadrul acestei întâlniri, au fost abordate tematici legate de relațiile bilaterale dintre România și Japonia, atât la nivel guvernamental, cât și parlamentar, cu accent pe activitatea Comisiilor pentru politică externă și a Grupurilor parlamentare de prietenie din cele două parlamente.

Ambele părți au subliniat, de comun acord, importanța extinderii tuturor proiectelor de cooperare economică deja existente între cele două țări, exprimându-și dorința de a urgenta începerea lucrărilor de construire a tronsonului de metrou – Magistrala 6, între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Cei doi parteneri de discuții au trecut în revistă actualitatea politică internațională, cu precădere situația din zona asiatică, și s-au pronunțat pentru rezolvarea pe cale pașnică a tuturor stărilor conflictuale în vederea menținerii stabilității și păcii.

Ca o concluzie, s-a subliniat importanța cooperării pe toate planurile: politic, economic, cultural, investițional, prin eliminarea concurenței economice în favoarea cooperării bilaterale și multilaterale în toate sectoarele de producție și prin permanenta identificare de noi oportunități de colaborare în diferite domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here